ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
07
Midt i Kulturen – stort tema
om kultur og sundhed

Midt i Kulturen er Europæisk Kulturregions digitale platform for inspiration, videndeling og erfaringsudveksling i kulturlivet. Platformen dykker løbende ned i forskellige relevante temaer og belyser dem fra flere vinkler.

I december 2020 sætter Midt i Kulturen fokus på kultur og sundhed og undersøger sammenhængen mellem de to felter fra fire forskellige perspektiver i selskab med en lang række eksperter. Du kan bl.a. møde:
- Kunstneren Sergei Sviatchenko
- Anne Marie Kragh Pahuus, prodekan for forskning og talentudvikling, Ph.d. og skoleleder ved Arts på Aarhus Universitet
- Birgit Bundesen, overlæge og forkvinde for Foreningen Kunst og Mental Sundhed
- Forfatteren Knud Romer
- Peter Vuust, hjerneforsker og jazzmusiker
- Repræsentanter fra og deltagere i Sundhedsstyrelsens nationale satspuljeprojekt 'Kultur på Recept'

Bag Midt i Kulturen står Europæisk Kulturregion – et kultursamarbejde mellem Region Midtjylland og de 19 kommuner i regionen. Projektet blev skabt i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og fokuserer bl.a. på europæisk samarbejde og kulturlivets udviklingsvilkår i regionen gennem videndeling og læring.

Besøg Midt i Kulturen her

midt_logo_05_hvid_eps

Kontakt

Mikkel Ottow
Projektleder
mikkel.ottow@ru.rm.dk
+45 40 92 67 09

Amalie Møller Christensen
Kommunikationsansvarlig
amachi@rm.dk
+45 24 75 37 95

Baggrund

Kultur som Sundhedsfremme er en digital afløser for den fysiske konference, der skulle have været afholdt 2. september 2020, men som blev aflyst på grund af corona-situationen. Her kan du opleve en lang række digitale oplæg og møde mange af de oplægsholdere, der skulle have deltaget på konferencen.