Kultur på Recept

Hvilke udfordringer har man som kommune, når man skal tilbyde kulturaktiviteter til borgere med let til moderat depression, stress og angst? Aalborg, Vordingborg, Nyborg og Silkeborg Kommuner har alle deltaget i satspuljeprojektet Kultur på recept under Sundhedsstyrelsen. Hør om de fire kommuners erfaringer og deltag i diskussionen.

Sted

Aarhus Teater

Sceneskift

Kultur på Recept

Adresse

Teatergaden
8000 Aarhus C

Indhold

Fra 2016 til og med 2019 har fire kommuner arbejdet med at tilbyde kulturaktiviteter i et 10 ugers forløb støttet af midler fra den nationale satspulje. Kulturaktiviteterne har fx været fællessang og kor, tegning, læsning, lytning til musik, og teater.
 Hvilke udfordringer har man som kommune, når man skal tilbyde kulturaktiviteter til borgere med let til moderat depression stress og angst? Hvordan påvirker det deltagernes selvvurderede helbred og hvordan har kommunerne samarbejdet med fx kulturinstitutioner og jobcenter om at rekruttere deltagere og gennemføre aktiviteterne? 
Kom og hør de fire kommuners svar på disse og dine egne spørgsmål og deltag i diskussionen om, hvordan viden om brug af kulturen som sundhedsfremme kan tænkes ind i de indsatser, der styrker borgernes mentale sundhed og trivsel.

midt_logo_05_hvid_eps
SST_logo_dansk_Hvid_RGB_2018

Kontakt

Projektleder Mikkel Ottow
mikkel.ottow@ru.rm.dk
+45 40 92 67 09

Presseansvarlig Kim Michelsen
kim.michelsen@ru.rm.dk
+45 24 26 71 01

Billetinfo

Billet erhverves gennem Safeticket. Konferencen er gratis at deltage i.

FÅ BILLET

Baggrund

Kultur som Sundhedsfremme er en konference, der afholdes af Region Midtjylland i samarbejde med Sundhedsstyrelsen.