ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Den unge kunstneriske elite
og skrivergrupper i psykiatrien

Josefine Gråkjær

Josefine Graakjær er psykolog og forfatter og fortæller om skrivegrupper som sundhedsfremme. Hun blev i 2019 udvalgt til karriereprogrammet “Den unge kunstneriske elite” fra Statens Kunstfond. Josefine faciliterer skrivegrupper for unge misbrugere i behandlingstilbuddet u-turn og i et brugerdrevet psykiatriforum på Amager.

Hun faciliterer skrivegrupper, en i misbrugssammenhæng i det der hedder uturn og en i et brugerdrevet psykiatriforum i kbh.

English video below

Den une kunstneriske elite
og skrivegrupper i psykiatrien

Josefine Gråkjær

Josefine Graakjær is a psychologist and writer. She tells about writing groups for health promotion. In 2019, she was selected for the career programme ”The young arts elite” from the Danish Arts Foundation. Josefine facilitates writing groups for young people with abuse problems in the treatment offer called u-turn and in a user-driven psychiatric forum in Copenhagen.

Danish video above

midt_logo_05_hvid_eps

Kontakt

Projektleder Mikkel Ottow
mikkel.ottow@ru.rm.dk
+45 40 92 67 09

Presseansvarlig Kim Michelsen
kim.michelsen@ru.rm.dk
+45 24 26 71 01

Baggrund

Kultur som Sundhedsfremme er en digital afløser for den fysiske konference, der skulle have været afholdt 2. september 2020, men som blev aflyst på grund af corona-situationen. Her kan du opleve en lang række digitale oplæg og møde mange af de oplægsholdere, der skulle have deltaget på konferencen.